La Cooperativa

Des de 1920 al teu servei

La nostra història

La història de la Cooperativa Nuestra Señora de la Esperanza d’Onda comença en 1920 quan la unió d’agricultors locals va permetre la creació del Sindicat Agrícola, l’embrió de la Cooperativa actual. En la seua fundació es trobava al carrer del Carme, abans d’arribar al seu emplaçament actual al carrer Ingeniero Echegaray.

Un poc després, la necessitat d’una gestió eficient dels recursos econòmics, va fer que es creara també la secció de crèdit de la Cooperativa que, amb el mateix esperit d’ajuda al nostre poble, donà lloc a l’actual Caixa Rural d’Onda.

1920

El nostre inici amb la unió d'agricultors locals

Actualitat

Treballem junts per a oferir-vos el millor servei

Seguim amb la mateixa vocació

En tot aquest temps, hem vist com es passava dels cultius de secà als de regadiu, del reg «a manta» al reg localitzat, del peu amarg al tolerant per a evitar el virus de la tristesa, d’unes varietats de cítrics a unes altres. Han canviat les circumstàncies, l’entorn, els procediments, però el que no ha canviat és la nostra vocació de servei. Una orientació cap a les persones que ens ha espentat a créixer al costat del poble d’Onda. I no sols això, sinó que també ens ha permés donar servei actualment a nombroses poblacions veïnes.

Actualitat

Han canviat les circumstàncies, l’entorn, els procediments, però el que no ha canviat és la nostra vocació de servei.

Cooperativa-instalaciones-1.png
Cooperativa-instalaciones-2.png
Cooperativa-instalaciones-3.png